Siirry suoraan sisältöön

Hybridikurssi

Erinomainen vaihtoehto jos haluat itse päättää montako ajotuntia haluat ajaa simulaattorilla ja montako oikealla autolla.
Voi suorittaa manuaali- tai automaattivaihteisella autolla. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelun voit aloittaa heti myös etänä!

Hybridikurssi on hyvä vaihtoehto jos haluat itse päättää montako ajotuntia haluat ajaa ajosimulaattorilla ja montako oikealla autolla.
Kurssin ajot suunnitellaan yhdessä opettajan kanssa. Niin pääset vaikuttamaan siihen millainen kurssi voisi olla juuri sinulle sopiva.
Yhteisten ajotuntimäärien tulee kuitenkin olla lain vaatimien normien mukainen.
Ajotunnit: Valitse itse montako ajotuntia oikealla autolla. Kurssilla käydään läpi mm. auton käsittely, liikennetilanteiden hallintaa, vaaratilanteiden ennakointia ja itsenäistä ajamista oikealla autolla. Ajotuntien ajankohta sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan tarpeet huomioon ottaen. Myös ajotunnille lähtö on mahdollista sopia tarvittaessa oppilaalle sopivammasta paikasta.
Kurssiin sisältyy RTK-koulutus (riskientunnistamiskoulutus: 4 ajotuntia ja 4 teoriatuntia).
Pimeän koulutus suoritetaan ajosimulaattorilla. Ajo­har­joit­te­lu­ra­dal­la käydään oikealla autolla, että saadaan oikea tuntuma liukkaissa olosuhteissa ajamiseen. Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan tarpeet huomioon ottaen.

Teoriatunnit: Kurssiin sisältyy 8 teoriatuntia. EAS-koulutus eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (4 teoriatuntia) sekä RTK-koulutuksen teoriatunnit (4 teoriatuntia). EAS-koulutus on pakollinen, jos oppilaalla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia. Jos oppilaalla on jo aikaisempi ajokortti, koulutusta ei ole enää pakko suorittaa. Teoriatunnit käydään kätevästi etäteorioina netissä.

Kurssia voi täydentää oivilla lisäajopaketeilla tai harjoitusajokokeella. Katso lisäajopakettimme hinnastostamme tästä.

Kurssin sisältö:
manuaali- tai automaattiauto

– Valitse itse kuinka monta ajotuntia haluat oikealla autolla ja kuinka monta simulaattorilla.
– 8 etäteoriatuntia (EAS ja RTK)
– oppimateriaali (sähköinen oppikirja, teoriaharjoitteluohjelma)
– auton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa

Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri sinulle sopiva paketti ja hinta
Maksuvaihtoehtomme näet tästä

Viranomaiskulut näet hinnastosta tästä

Ilmoittautua voit netissä, soittamalla tai tulemalla käymään toimistollamme.
Toimisto auki joka maanantai ja keskiviikko klo:15.00-17.30

Ilmoittaudu tästä!

Käytä oheista ilmoittautumislomaketta ilmoittautuaksesi autokoulumme kursseille. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä toivomasi kurssi sekä aloitusajankohta. Otamme sinuun erikseen yhteyttä vahvistusviestillä, kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Varmistathan tämän vuoksi, että jättämäsi puhelinnumero ja sähköposti ovat varmasti oikein.

Soita meille!

050 3814 389
ma-pe 9.00–17.30

Lähetä sähköpostia!

Vastaamme viimeistään 2 päivän sisällä:
toimisto@keravanliikennekoulu.fi

Tule käymään!

Kauppakaari 13 A, 2. krs, Kerava
ma ja ke 15.00–17.30