Siirry suoraan sisältöön

Simukurssi

Erinomainen vaihtoehto, jos haluat aloittaa auton käsittelyn perusteet, sekä ajamisen rauhallisesti ja täysin turvallisessa ympäristössä.
Voi suorittaa manuaali tai automaattiautolla. Ilmoittautumisen jälkeen voit aloittaa opiskelun heti myös etänä!


Simukurssi on hyvä vaihtoehto, kun haluat harjoitella enemmän ajamaan oikeassa liikenteessä, oikealla autolla. Autokurssi soveltuu oppilaille joita ei liikaa arveluta siirtyä harjoittelemaan ajoissa ajamista liikenteeseen.
Ajotunnit: 7  ajotuntia käydään oikealla autolla. Kurssilla käydään läpi mm. auton käsittely, liikennetilanteiden hallintaa, vaaratilanteiden ennakointia ja itsenäistä ajamista oikealla autolla. Ajotuntien ajankohta sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan tarpeet huomioon ottaen. Myös ajotunnille lähtö on mahdollista sopia tarvittaessa oppilaalle sopivammasta paikasta.
Kurssiin sisältyy RTK-koulutus (riskientunnistamiskoulutus: 4 ajotuntia ja 4 teoriatuntia), jonka 4 ajotuntia sisältyvät simukurssiin.
7 ajotuntia simulaattorilla, jolla suoritetaan mm. pimeänkoulutus.
Lisäksi käydään oikealla autolla ajo­har­joit­te­lu­ra­dal­la, että saadaan oikea tuntuma liukkaissa olosuhteissa ajamiseen.
Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan tarpeet huomioon ottaen.

Teoriatunnit: Kurssiin sisältyy 8 teoriatuntia. EAS-koulutus eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (4 teoriatuntia) sekä RTK-koulutuksen teoriatunnit (4 teoriatuntia). EAS-koulutus on pakollinen, jos oppilaalla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia. Jos oppilaalla on jo aikaisempi ajokortti, koulutusta ei ole enää pakko suorittaa. Teoriatunnit käydään kätevästi etäteorioina netissä.

Kurssia voi täydentää oivilla lisäajopaketeilla tai harjoitusajokokeella. Katso lisäajopakettimme hinnastostamme tästä.

Kurssin sisältö:
manuaali- tai automaattiauto

– 7 ajotuntia autolla ja 7 simulaattorilla
– 4+4 teoriatuntia (EAS ja RTK)
– oppimateriaali (sähköinen oppikirja, teoriaharjoitteluohjelma)
– Auton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa

Hinta: 890,-
Maksuvaihtoehtomme näet tästä

Viranomaiskulut näet tästä

Ilmoittautua voit netissä, soittamalla tai tulemalla käymään toimistollamme.
Toimisto auki joka maanantai ja keskiviikko klo:15.00-17.30

Ilmoittaudu tästä!

Käytä oheista ilmoittautumislomaketta ilmoittautuaksesi autokoulumme kursseille. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä toivomasi kurssi sekä aloitusajankohta. Otamme sinuun erikseen yhteyttä vahvistusviestillä, kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Varmistathan tämän vuoksi, että jättämäsi puhelinnumero ja sähköposti ovat varmasti oikein.

Soita meille!

050 3814 389
ma-pe 9.00–17.30

Lähetä sähköpostia!

Vastaamme viimeistään 2 päivän sisällä:
toimisto@keravanliikennekoulu.fi

Tule käymään!

Kauppakaari 13 A, 2. krs, Kerava
ma ja ke 15.00–17.30