Siirry suoraan sisältöön

Superkurssi

Erinomainen vaihtoehto, jos haluat aloittaa auton käsittelyn perusteet, sekä ajamisen rauhallisesti ja täysin turvallisessa ympäristössä.
Manuaali tai automaattiautolla. Voit aloittaa autokoulun opiskelun halutessasi myös etänä!

Superkurssi on loistava vaihtoehto, kun haluat enemmän ajoa oikeassa liikenteessä, oikealla autolla. Näin saat enemmän varmuutta ajamiseen ennen ensimmäiseen ajokokeeseen menoa. Soveltuu etenkin oppilaille joilla ei ole aikaisempaa ajokorttia, tai ajokokemusta moottoriajoneuvolla.
18  ajotuntia käydään oikealla autolla. Superkurssiin sisältyy harjoitusajokoe ja perusteellinen palaute. Ajotunteja voi valita ajettavaksi myös simulaattorilla. Kurssilla ehtii käymään läpi mm. perusteellisesti auton käsittelyä, liikennetilanteiden hallintaa, vaaratilanteiden ennakointia ja itsenäistä ajamista oikealla autolla. Oppilas oppii arvioimaan omaa toimintaansa liikenteessä vaaratilanteiden välttämiseksi, sekä enemmän myös itsenäistä ajoa. Luonnollisesti suurempi määrä ajoharjoittelua oikeassa liikenteessä parantaa mahdollisuuksia ajokokeen läpimenoon ensimmäisellä kerralla.
1 ajotunti on simulaattorilla, jolla suoritetaan pimeänkoulutus.
Ajoharjoitteluradalla käydään oikealla autolla, että saadaan oikea tuntuma liukkaissa olosuhteissa ajamiseen, jota simulaattorilla ei saa.
Ajotunnit sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa joustavasti ja oppilaan tarpeet huomioon ottaen. Myös ajotunnille lähtemissijainti on mahdollista sopia mahdollisuuksien mukaan oppilaalle sopivammasta paikasta.
Kurssiin sisältyy RTK-koulutus (riskientunnistamiskoulutus: 4 ajotuntia ja 4 teoriatuntia), jonka 4 ajotuntia sisältyvät superkurssiin.

Teoriatunnit: Kurssiin sisältyy 8 teoriatuntia. EAS-koulutus eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (4 teoriatuntia) sekä RTK-koulutuksen teoriatunnit (4 teoriatuntia). EAS-koulutus on pakollinen, jos oppilaalla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia. Jos oppilaalla on jo aikaisempi ajokortti, koulutusta ei ole enää pakko suorittaa. Teoriatunnit käydään kätevästi etäteorioina netissä.

Kurssia voi täydentää oivilla lisäajopaketeilla tai harjoitusajokokeella. Katso lisäajopakettimme hinnastostamme tästä.

Kurssin sisältö:
manuaali- tai automaattiauto


– 18 ajotuntia autolla ja 1 simulaattorilla (sisältää RTK-ajotunnit)
– 8 teoriatuntia (EAS ja RTK)
– harjoitusajokoe ja palaute
– oppimateriaali (sähköinen oppikirja, teoriaharjoitteluohjelma)
– auton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa

Hinta: 1290,-
Maksuvaihtoehtomme näet tästä

Viranomaiskulut näet hinnastosta tästä

Ilmoittautua voit netissä, soittamalla tai tulemalla käymään toimistollamme.
Toimisto auki joka maanantai ja keskiviikko klo:15.00-17.30

Ilmoittaudu tästä!

Käytä oheista ilmoittautumislomaketta ilmoittautuaksesi autokoulumme kursseille. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä toivomasi kurssi sekä aloitusajankohta. Otamme sinuun erikseen yhteyttä vahvistusviestillä, kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Varmistathan tämän vuoksi, että jättämäsi puhelinnumero ja sähköposti ovat varmasti oikein.

Soita meille!

050 3814 389
ma-pe 9.00–17.30

Lähetä sähköpostia!

Vastaamme viimeistään 2 päivän sisällä:
toimisto@keravanliikennekoulu.fi

Tule käymään!

Kauppakaari 13 A, 2. krs, Kerava
ma ja ke 15.00–17.30